Sofia Evo ja Ginza suurkilpailuvoittoihin Lahdessa

Pekka Korven ohjastama Sofia Evo voitti Suur-Hollola -kilpailuihin kuuluvan 4-vuotiaiden tammojen Best Princess -lähdön ajalla 14,2/2100a. Kilpailun ykköspalkinto oli 10 000 euroa. Tamman omistavat Horsepoint Oy ja Matti Viitala.
Kolmivuotias Ginza on kevään aikana osoittanut viihtyvänsä isommissa raveissa. Tamma on voittanut oman sarjansa sekä Finlandia- että Kymi GP-raveissa. Suur-Hollola viikonloppuna vuorossa oli ensimmäinen suurkilpailukilpailuvoitto: Ginza voitti tammahambon tyylikkäästi johtamalla koko matkan. Pekka Korpi ohjasti. Voittoajaksi kirjattiin 14,9/2100a ja palkintorahoja tuli lisää 10 000 euroa.
Ginzan omistaa Equi Fit.
Suur-Hollolan pääkilpailun finaaliin pääsi lauantaina ajetusta karsinnoista tallin hevosia kolme: karsintavoittaja EL Jetpack ja kolmanneksi sijoittuneet Corazon Combo ja Run For Royalty. Finaalissa juoksun kulku ei suosinut tallin hevosia: EL Jetpack laukkasi sijoittuen 7. Corazon Combo(8.) ja Run For Royalty(10.) jäivät huonoilta lähtöpaikoilta takajoukkoihin.